Annons
Annons


SUNDAY COLUMN DELAYED


11017583_914287735258628_1751758330_n

Idag såg jag inte direkt fram emot en playdate i snålblåsten i parken. Men så hörde kompisens mamma av sig och bjöd hem istället. Så där fick jag helt plötsligt loss ett par timmar egentid och då slank jag in på närmaste helt tomma kvarterskrog, fick feeling och beställde ett glas rött samtidigt som jag skrev söndagskrönikan och njöt av personalens vackra italienska och skrammel utifrån köket. Krönikan är alltså redan färdigskriven, men jag kommer tyvärr inte att kunna publicera den här imorgon, då den är rätt personlig denna gång och innehåller en del fakta som jag måste avvakta med att berätta några dagar…

Annons

Så den kanske dyker upp senare i veckan, eller i alla fall till nästa söndag. För jag orkar inte skriva ytterligare en krönika imorgon… Hoppas att det är ok.

Nu ska jag logga ut och njuta av lördagskvällen och imorgon väntar veckans fösta och sista sovmorgon. Underbart!

LÄS OCKSÅ

DELA (0)
PINNA (0)Annons


Laddar