Annons
Annons


SUMMER LIVING


c5ba6ef458fead764c24031e08055011

 

Ja, vad hände med mig här då!? Jo, jag dök bokstavligen ner i havet. Jag har guppat runt på en luftmadrass och tittat på horisonten de senaste dagarna. Så härligt. Inte ens min lilla dator packade jag upp förrän idag. Så skönt att bara logga ut från bloggvärlden några dagar. Men lika roligt att kika runt hos sina favoriter igen, och jag hittade några guldkorn att lyfta.

Annons

 

California-copyright-2016-Anna-Malmberg-10

 

Anna Malmberg som bloggar hos Lovely Life, är ju en av mina favoritfotografer. Anna är generös och bjuder in oss för glimtar från sin drömresa ”over threre”. Missa inte!

 

Fotograf: Lina Östling +46 70 405 42 07 mail@linaostling.se www.linaostling.se Stylist: Mari Strenghielm Nord Hemma hos paret Anna och Lars Norrman i Köpenhamn

 

Stylisten Mari Strenghielm Nord och fotografen Lina Östling har varit hemma hos ett par i Köpenhamn och jag gillar den rosa nyansen på väggen här. Mer från det här vackra hemmet kan man se i senaste Sköna hem.

 

MELIMELI_cloudy_rug-1140x760

 

Amelia Widell och MeliMeli Home fortsätter att släppa fina inredningsprodukter. Nu senast den här ursnygga bomullsmattan. Jag älskar fransarna, och att hitta mattor i den här storleken i den här prisklassen är i princip omöjligt, så Amelia erbjuder något unikt här. Jag älskar min Beni Ourain men den är i smalaste laget för mitt stora vardagsrum och nya soffbord, och nu fick jag habegär efter denna. Tänk 2,5 x 3,5 meter. Så mysigt mitt vardagsrum skulle bli.

 

43A3247x

 

Ett nytt small talk hittade jag hos The Way We Play också. Denna gång har de besökt stilsäkra Edin Memic kjellvertz som driver Dusty Deco bland annat, och givetvis blir man nyfiken på hur han och familjen har det hemma. Här hittar ni hela reportaget och det är i vanlig ordning Linda Alfvegren som plåtat.

 

Dags för stranden igen, men nu när jag fått igång datorn ska jag kika in här lite oftare. Hoppas ni alla har en skön sommar!

 

LÄS OCKSÅ

DELA (0)
PINNA (0)

2 kommentarer | Translate


Annons


Laddar