Annons
Annons


Summer dreaming


Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Ok, vad gör man när snön vräker ner och vinden viner och man har ett kräksjukt barn hemma!? Jo, man börjar planera sommarsemestern, och just nu sitter jag och bokar en resa till Mykonos. Jag brukar ju föredra att öluffa under lågsäsong med mina tjejer till sömniga men vackra öar, men i år får vi inte ihop det hela. Utan i stället åker jag under absoluta högsäsong på vuxensemester till Mykonos. Det var väldigt länge sedan jag var där, så lämna gärna era bästa tips i kommentarsfältet, är ni snälla!

Annons

Sen var det länge sedan jag investerade i en ny väska men så hittade jag plötsligt den rätta; en enkel svart i mellanstorlek men med en twist – axelbandet i canvas– precis som jag gillar det. Det verkar som om jag knep den sista för jag hittar den inte längre på sidan, men den kommer också i en bucket-variant som är alldeles ljuvlig. Fast den är om möjligt ännu snyggare i rött.

Nu ska min konvalescenta dotter och jag bege oss ut i snöyran för lite frisk luft. Jag tänkte att en promenad ner till Bok och Bild för att kolla bokrean blir en lagom tripp. Ett tips till er med barn i Stockholm: på den tråkigaste delen av Drottninggatan bland souvenirbutikerna som säljer vikingahorn och älgar ligger en liten enkel bokhandel som alltid har de bästa priserna på böcker, och dessutom säljer de pyssel/ritböcker för tio kronor styck. Jag bukar bunkra upp med tio stycken för en hundring varje gång jag är där. Perfekt vid sjukdom eller inför resor. Dagens tips!

DELA (1)
PINNA (0)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar