Annons
Annons


STYLING BY ANNALEENA


esny0

 

Jag träffade trevliga stylisten Annaleena Leino i Köpenhamn när vi var där på bloggevent för ett tag sedan, och nyligen sprang vi på varandra igen hemma hos Hanna Wessman. Då berättade Annaleena att hon just avslutat ett jobb för ESNY, men att objektet såldes redan innan det släpptes på marknaden. Kul! Annaleena visade mig några glimtar från jobbet, och sa att bilderna skulle komma ut senare som inspiration ändå. Och nu är de här. Så fint!

Annons

 

esny18esny16esny1esny10

 

Jag såg nu på Annaleenas sida att hon har en ny webbsida på gång. Spännande.

 

20

 

Jag älskar dessutom MeliMeli:s soffa Blanca här i en ny vacker kulör. Senare i veckan tänkte jag titta in hos Amelia i  hennes showroom där man kan provsitta sofforna. Ni vet nu när jag stått och målat vardagsrumsväggen hela dagen är jag såå sugen på en ny soffa till min nya väggfärg…

 

Photo: ESNY/Annaleena Leino

LÄS OCKSÅ

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera | Translate


Annons


Laddar