Annons
Annons


Styling av Pella Hedeby


Lifestyle_picture_Viola_Pella_Hedeby-15 (2)

Idag ramlade Duka Kitchen Life:s senaste pressbilder ner i min inbox. Det är Pella Hedeby som stajlat bilderna även denna gång, och de känns så våriga och härliga tycker jag. Duka lanserar Viola, en ny porslinsserie.

Annons

Lifestyle_picture_Viola_Pella_Hedeby-1 (2)Lifestyle_picture_Viola_Pella_Hedeby-9 (2)Lifestyle_picture_Viola_Pella_Hedeby-5 (4)

Tyvärr kunde jag inte gå på Pellas event hos Marbodal förra veckan. Men, så är livet med barn ibland. Trogna läsare känner förresten kanske igen miljöerna på bilderna…

Ny vecka, ny energi! Idag blev jag så trött på mig själv att jag var tvungen att göra ryck; fixade naglarna, pedikyr och färg på fransar och ögonbryn. Nu hoppas jag att jag ser lite piggare ut i morgon. Annars är jag faktiskt helt exalterad i skrivande stund, då grannen just nu sätter in en kakelugn i vardagsrummet. Jag har ju så länge tänkt på det men inte kommit mig för, men nu blev det fart på mig. Ska bli jättekul att se hur det blir. Så värt det. Jag älskar förresten min sänggavel som Lisa med In Your Dreams här på Upplandsgatan har gjort i linnetyg från Astrid (ni är många som har frågat om den).

Photo: Pressbilder Duka Kitchen Life

LÄS OCKSÅ

DELA (2)
PINNA (0)

Kommentera | Translate


Annons


Laddar