Annons
Annons


style a string® pocket


string® pocket josefin hååg style

Jag gick ju själv Lotta Agatons kurs på Beckmans Academy förra året och upptäckte precis via 20 kvadrat bilder från årets slutuppgift på kursen. Uppdraget var att styla en stinghylla.

Annons

Inte helt enkelt tänker jag, men här är några som lyckades alldeles utmärkt. Ovan ser ni just Josefin Håågs styling, vars stringhylla hänger i en liten krukmakarverkstad. Fin idé och snyggt genomfört. Ingen har väl heller vid det här laget missat Josefins fina etta på just 20 kvadrat, och hennes nya blogg hos Residence Magazine. Tips!

string® pocket anna söderberg style
Idén att använda en stinghylla till allehanda lampor och proppar är ju klockren. Nu sittter jag och funderar om en liten stinghylla skulle kunna klämmas in i vår hall bredvid det gamla proppskåpet på landet.. Praktiskt och snyggt! 
string® pocket caroline dahl style

Snygg styling och jag gillar stickningen där på kanten. Kul.
 
 
string® pocket mari strenghielm nord style

Tidigare fanns det en blogg som jag brukade kika in till som hette Dalarö Styling, men så försvann den bara. Nu har jag hittat tillbaks till den, eller rättare sagt till stylisten som driver den, men nu går den under hennes efternamn; Strenghielm. Mari Strenghielm Nords stringhylla representerar verkligen hennes stil, och gillar ni den måste ni alltså kika in hemma hos henne. I bloggen får man genom väl plåtade bilder följa Mari (och familj) under renoveringen av hennes fantastiska hus i en idyllisk miljö ute på Dalarö. I love! Tips!

Fotograf är Kristofer Johnsson och här hittar ni alla 22 bilderna. Vilken är din favorit?seventeendoors.blogspot.com

LÄS OCKSÅ

DELA (0)
PINNA (0)

4 kommentarer | Translate


Annons


Laddar