Ulrika Randel
Ulrika Randel heter jag som driver bloggen vars namn kommer av att jag bor i en våning i Stockholm med just 17 dörrar. Inredning är min stora passion men här kan ni också läsa om mycket annat inom livsstil, såsom resor, mode, familjeliv och trädgård. Jag älskar den skandinaviska estetiken i kombination med bohemiska inslag. I mixen där någonstans hittar ni min stil. Här visar jag glimtar från mitt eget hem och liv, blandat med inspiration från annat håll. Välkomna!
Annons

Stuckatörens hus

Ett stenkast från Stureplan bor Eleonora Cantera, grundare av Gotain, i Stuckatörens hus, och just nu är hennes fina lilla bach pad till salu.

Mina gardiner, både i sovrum (beigea) och vardagsrum (gröna) får jag mycket frågor om och de kommer alltså från Gotain. På tal om sovrum har jag ett spännande projekt på gång i dag. Jag ska prova min stora Beni Ourain i sovrummet (kommer förhoppningsvis att agera rätt heltäckande där) för att lämna plats till något nytt i vardagsrummet. Ska måtta ordentligt så jag vet vad jag letar efter i Marrakech.

Annons
Annons

Annons

Magiskt trapphus! Vem vill inte sätta nyckeln i den här dörren efter en tung dag på jobbet? Den fantastiska fastigheten är från slutet av 1800-talet och användes av en av de främsta stuckatörerna, Axel Notini, som showroom för kunder. Det speglas i den väl bevarade fastigheten, både utvändigt och invändigt.

Själv har jag tyvärr ett trist trapphus, som jag lärt mig tycka om med tiden, just därför att de rena enkla linjerna är rätt sköna. Allt är en fråga om inställning ändå. Photo: via Alexander White

Annons

 

Dela på:
Laddar