Annons
Annons


Stora Nygatan Malmö


Jag följer ju Josephine Ekström sedan länge på Instagram och hon flaggade för ett objekt som hon arbetade med som fick mina ögon att spärra upp. Nu ligger fyran i Malmö ute till försäljning, och den är riktigt ljuvligt. Speciellt takmålningarna!

Annons

Som vanligt när man ser våningar som dessa i Skåne som man kan få till priset av en 2:a i Stockholm, så blir man ju lite irriterad… Men, jag älskar mitt Stockholm! Finns ingen annan plats jag vill bo på just nu.

En inbjudan från Kungl. Hovstaterna till den här utställningen damp ner på hallmattan, så en långpromenad i solen till Ulriksdals slott står på agendan idag. Det enda faktiskt. Fin söndag alla!

Photo: via Bolaget Fastighetsförmedling

DELA (0)
PINNA (1)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar