Annons
Annons


Stenbocksgatan 2 Malmö


Ännu ett läsartips bjuder jag på här idag; nämligen denna söta 2:a till salu i Malmö. Jag förstår givetvis att när vi bloggare får tips om lägenheter så finns det ofta(st) kanske ett egenintresse med i bilden (och i andra fall är ni bara snälla), men jag bloggar gärna om era tips, förutsatt att det passar här hos mig. Tack för dem!

Annons

Man skulle kunna göra många roliga inlägg om knasiga hem, och fula stylingar på Hemnet, men det skulle jag aldrig göra, då jag vet att bakom de bilderna sitter en människa som tycker att sitt hem är fint, och jag vet av erfarenhet hur sårbar hela situationen kring en försäljning av en bostad är. Därför skiver jag bara positivt om hem till salu, eller inte alls. Man ska vara varsam med bilder av andra människors hem, tycker jag.

En hund i objektet kan aldrig vara fel. Jag har förresten börjat pinna hundar igen, och ni vet ju hur Pinterest fungerar; det blir bara fler och fler vovvar i mitt flöde där efter jag har pinnat en. Ni hittar dem under mappen Cute.

Sveriges nationaldag idag, men jag har inga speciella planer annat än att jag ska ner på stan och prova en baddräkt som jag hängt undan och springa fem kilometer. Ja, mindre roliga saker på agendan som det känns nu, men skönt som tusan när det är avklarat. Och så härligt med en slappardag så här i en av de stressigaste perioderna om året.

Jag hoppas att ni alla njuter av dagen!

Photo: via Bolaget

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar