Annons
Annons


SPARMANNIA AFRICANA PART 4


sparmanniaafricanniaulrikarandel

Jag hoppas att ni inte börjar ledsna på att jag dokumenterar min rumslind här. Ändå sedan jag var utomlands ett par veckor i somras har den varit lite ledsen och fått ljusgröna gulaktiga blad. Innan var de ju alldeles mörkgröna.

Annons

Så vem vet om den lägger av helt när vintermörkret kommer. Jag kämpar på och ger den massor av TLC i alla fall. Nytt är att den är full med knoppar och verkar ha blommor på gång för första gången. Det måste väl ändå vara positiva nyheter? (Så här såg min lilla rumslind ut när jag köpte den).

Nu när jag snart har en ny sängavel är det verkligen på tiden att jag kastar ut det gamla (mycket praktiska) nattduksbordet. Jag tänker mig något modernt och originellt. Men jag har inte hittat det ännu. Tips?

Ännu en härlig septemberdag och jag ska iväg och fixa håret. Sedan blir det middag på stan på nåt mysigt ställe. En härlig start på veckan med andra ord. Fin måndag!

LÄS OCKSÅ

DELA (0)
PINNA (0)Annons


Laddar