Annons
Annons


Söndagsinspiration


Är det något som jag lärt mig den hårda vägen så är det att när man är sjuk ska man ta det lugnt. I så många år när barnen var små bet jag ihop och körde på fast jag egentligen borde ha legat i sängen. Jag trodde att jag var oumbärlig, och att allt var viktigt och inte kunde ställas in. Så är det inte.

Annons

När man lever på det sättet bryts man sakta men säkert ned. Så en sak som jag lovat mig själv är att ta tid och vara sjuk när jag är det. Det vinner man på i längden. Nu är ju varken jag eller barnen sjuka speciellt ofta som tur är, men förra veckan vabbade jag först den äldsta dottern och sen bröt världens dunderförkylning ut för mig också. Därav har jag inte rört en fena sedan i onsdags, men nu känner jag mig redan lite piggare.

Idag gjorde jag ett ryck med inboxen och det tog mig två timmar att sovra ut det viktigaste. Anledningen till att brevlådan svämmar över på ett helt extremt sätt är givetvis också den stundande möbelmässan, och pressutskicken är fler än vanligt.

Bland alla inbjudningar hittade jag den här nyheten från Menu; nämligen att Offset-serien utökas med en stor fåtölj. Jag älskar den i den här bruna kulören och den skulle vara så fin hos mig! Är ju på jakt på en eller ett par fåtöljer till vardagsrummet och denna åker upp på listan.

Jag har fortfarande inte hunnit besöka den nya italienska kvarterskrogen L’Avventura som ligger nedför gatan från mitt hus. Kvarterskrogen på Sveavägen består av två barer och en stämningsfull matsal med sex meter i takhöjd och stuckaturer samt väggmålningar av Nils Asplund. Kanske kan det bli ett alternativ för våra familjemiddagar på barnens favoritkrog Brillo.  LÄS mer här.

En annan fåtölj som fångade min uppmärksamhet i nyhetsflödet är Loafer från &tradition. Jag måste klämma och känna på den cream-färgade; den ser så gosig ut!

Även det nya skulpturala sideboardet LATO har fina proportioner, tycker jag.

En annan fin nyhet är Picky Livings samarbete med Lotta Agaton där man tagit fram ett kök och sideboard i massiv douglasgran från danska Dinesen. LÄS mer här.

Yes, det var mina favoriter ur veckans flöde som jag lyckades snappa upp i sjukstugan. Helt klart är jag fortfarande svag för 70-tals influenser i såväl form som färg. Men i ny tappning. Love it!

DELA (0)
PINNA (2)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar