Annons
Annons


Sommarlov!


Som en final på den senaste galet intensiva tiden, firade jag och mina tjejer in sommarlovet med en tripp till Göteborg och Liseberg. Vi tog tåget från ett regnigt Stockholm på tisdagsmorgonen och var framme vid lunch och sedan körde vi sju timmar Liseberg i strålande sol!

Annons

Bodde gjorde vi på anrika Hôtel Eggers som ligger så smidigt precis vid Centralen. Bara att hoppa på spårvagnen (bara det ett äventyr för ett par tjejer från Stockholm!) och åka några stationer bort till Liseberg.

Vi fick ett stort rum med balkong som det var väldigt skönt att komma tillbaka till efter sju timmar på Liseberg. Och vilka småtjejer gillar inte en rund säng i röd sammet!?

Nästa morgon var det samma procedur, sju timmar på Liseberg och sedan tåget tillbaka till Stockholm på kvällen. Jag fixar ju inte större folkmassor längre, så att åka till Liseberg i början av juni var ett mycket smart drag. Tio minuters kö på attraktionerna. Jag skulle aldrig stå upp till femtio minuter och köa för att åka något som tar fyra minuter. Jag måste säga att det var superkul på Liseberg och jag har skrattat nonstop 14 timmar de senaste dagarna.

Men finast var givetvis att återuppleva sin barndom tillsammans med tjejerna. De, liksom jag, älskade Flume Ride allra mest. Den blir aldrig gammal. Jag tror vi åkte den 6-7 gånger.

Jag hade glömt bok och rafsade till mig Schulmans Glöm mig på Pressbyrån som jag sträckläste på vägen dit. Jag blev verkligen tagen av denna skildring av en uppväxt, och den fick mig att tänka på min egen och hur små saker kan betyda mycket. Som den här resan. Jag tror den blev ett minne för livet för oss alla tre.

DELA (32)
PINNA (0)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar