Annons
Annons


Sommarens bästa bok


Jag måste tipsa om sommarens bästa läsning; The Girls av Emma Cline, som jag började att läsa i Palma. Otroligt välskriven och trots att Emma Cline bara är runt 27 år skildrar hon det sena 60-talet på ett levande sätt. Jag börjar bli rätt less på ”coming-of-age-debuter,” men Flickorna är definitivt ett undantag. HÄR och HÄR kan ni läsa bra beskrivningar av Flickorna. Rekommenderas!

Annons

Här blev det lite lugnt då vi drog till skärgården, och sommarkänslan kom tillbaka. Jag brukar vanligtvis gilla att vara i stan någon vecka på sommaren, men denna sommar har det inte varit så. Så konstig stämning i stan, att jag blev nästan deppig. Så i stället har vi åkt båt, grillat ute på en ö, och fångat spigg. Men visst känner man att dagarna är räknade nu. I dag har vi sämre väder så kanske blir det sommarens första loppisrunda. Ingen sommar utan loppis va!?

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar