Annons
Annons


Sommaren 2017


Då var jag tillbaka i Stockholm igen. Barnen är lämnade hos mormor och morfar för en extra sommarlovsvecka. På tisdag drar vardagen i gång på riktigt för min del. Men redan i morgon mjukstartar jag med ett par timmars jobb, och sedan är en finlunch givetvis inbokad. Det gäller att njuta lite extra av uteserveringarna så länge det går. Och mjukstarta som sagt.

Annons

Om jag nu blickar tillbaka till sommaren 2017, måste jag säga att den var himla härlig. Jag var ju nere i Medelhavet en hel del, så jag kan ju inte klaga på vädret och där emellan när jag var i Sverige var det helt ok också. Upplägget med en tripp med familjen, och en njutresa med väninnan kommer jag definitivt att köra en kopia på nästa år. Men kanske lägger jag till ytterligare en vecka i värmen. Jag behöver det för att klara vintern. Sverige hinner jag med ändå under sommarmånaderna. Jag tänkte idag på hur viktigt det är, både för en själv men inte minst för barnen, att uppleva nya miljöer och kulturer. Man växer verkligen som människa då.

Den här takterrassen som vi hade utsikt över från Hotel Trés blev jag förresten lite kär i. Visst är den ljuvlig!? Tänk att äga den och dra ner en weekend nu och då till Palma.

Nej, men allvarligt talat, nu är det dags att börja planera nya resor då. Att resa är att leva.

 

 

DELA (7)
PINNA (0)

2 kommentarer | Translate

 


Annons


Laddar