Annons
Annons


Sommardrink på Hotel Skeppsholmen


Jag är ledsen att jag inte hunnit titta in här, men i dessa sommarkalastider har jag haft fullt upp! Igår bjöd Hotel Skeppsholmen i samarbete med designgruppen Magniberg och Wildhorses production på sommardrink och det var alldeles ljuvligt.

Annons

Jag mötte upp ett par fina kollegor från Residence Magazine; här är Alva. Ni har väl inte missat hennes nya blogg!?

Och Madde, här med Sebastian som ni kanske känner igen från dokusåpan ESNY.

Det bjöds på underhållning, denna magiska kväll ”i syrenernas tid och gullregnets månad.”

Idag har jag rivit av en skolavslutning, ett sjuårskalas för min dotter på vår gård och ikväll är det dags för en härlig sommarfest ute på böljan den blå. Men först en drink på ett tjusigt ställe. Happy Friday!

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar