Annons
Annons


Snyggt i Antwerpen


77

Jag älskar inredningen i det hemmet i Antwerpen som är skapat av Nicolas Schuybroek architects.

89

Jag skulle gärna se den här gruppen i mitt vardagsrum. Var såå nära att slå till på ett par art deco-fåtöljer förra veckan som jag hade velat klä om i sammetstyg i tonen ovan.

Annons

Men jag lade band på mig, då jag lovat mig själv att inte dra hem mer vintage nu då det börjar se ut som jag bor i ett auktionshus. Ska jag investera i något, så ska jag försöka hålla mig till nutida design.

8739788396

Det här hemmet ligger rätt i tiden och känns väldigt internationellt; färgvalen och den fina kombinationen av det rustika och moderna. Perfekt balanserat.

När jag ser detta önskar jag att mitt hem hade mer av den här avskalade känslan, men det är bara att konstatera att det bor en bohem i mig som behöver lite gosigare mattor, stora växter och doftljus utplacerade överallt.

Photo: via  Nicolas Schuybroek architects

LÄS OCKSÅ

DELA (21)
PINNA (0)

1 kommentar | Translate


Annons


Laddar