Annons
Annons


Skultuna x Maria Nilsdotter


l morse tog jag del av en god frukost från Pom & Flora i smyckesdesignern Maria Nilsdotters galet vackra butik (golvet!) vid Stureplan med anledning av lanseringen av hennes senaste samarbete med Skultuna – Claw Series.

Annons

De nya produkterna – en servettring och ett fat – bygger på Maria Nilsdotters ikoniska klo som är genomgående i hennes smyckesformgivningar. Nedan följer lite pressbilder också:

”Jag ser hemprodukterna som en förlängning av mina smycken, de lever i samma värld och det finns en aura av mystik och fantasi kring dem, en lekfullhet som får tyngd genom hantverk och material.” Maria Nilsdotter

Fatet, som kommer i två storlekar, skulle gärna få agera smyckessamlare på mitt nattduksbord. Älskar dessa produkter! Sedan tidigare finns också serien Spike med Claw Ring Candlestick (älskar!), Spike Candlestick och ytterligare ett par produkter.

Letar ni efter traditionella student- eller bröllopspresenter men ändå efter något unikt med attityd kan jag verkligen tipsa om en titt i Maria Nilsdotters webbshop där både nya Claw- och den tidigare Spike-serien finns till försäljning.

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar