Annons
Annons


Skagerak News


Jag gillar danska Skagerak och var inne och snurrade på deras sida i ett ärende i dag, och jag var bara tvungen att dela några inspirationsbilder som jag hittade där. Precis så här ser mitt drömsommarhus ut.

Annons

Plank Bench är en av årets nyheter; och så snygg och praktisk med den lilla hyllan för kaffekoppen på ryggstödet.

Jag älskar när man kan se havet rakt igenom hus. Här serveras rosévinet på en annan av nyheterna; Reform Table Teak.

Nya Vent Stool var ursprungligen designad för att användas som stol på museum; vent betyder just vänta på danska, och på den kunde man sitta och betrakta konstverket. Där vid fönstret passar den alldeles perfekt, för jag kan inte tänka mig något finare än att sitta här och titta ut över havet. Bättre än något annat konstverk.

Gah, vad härligt att sitta här med en tidning och en kopp kaffe när det blåser ute. Mira Armchair finns både med och utan armstöd.

En trave pallar är inte bara snyggt utan oerhört praktiskt; Nomad Stool hittar vi också bland nyheterna. Älskar förresten den här bilden, snacka om att allt klaffar i stylingen här. Så enkelt men så mycket känsla i bilden.

Snygga detaljer återfinns i kollektionen också, som denna svarta bricka i ek och läder.

Enkel och skitsnygg är också Norr Paper Towel Holder som kommer i svart och naturell ek. Den ljusa varianten är nästan snyggare tycker jag personligen.

Jag avslutar med Lise Sunchair. Sommarlängtet nu alltså. Detta var bara ett axplock av nyheterna. Galet mycket fint, och jag lär återkomma till Skageraks kollektion.

DELA (0)
PINNA (4)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar