Ulrika Randel
Ulrika Randel heter jag som driver bloggen vars namn kommer av att jag bor i en våning i Stockholm med just 17 dörrar. Inredning är min stora passion men här kan ni också läsa om mycket annat inom livsstil, såsom resor, mode, familjeliv och trädgård. Jag älskar den skandinaviska estetiken i kombination med bohemiska inslag. I mixen där någonstans hittar ni min stil. Här visar jag glimtar från mitt eget hem och liv, blandat med inspiration från annat håll. Välkomna!
Annons

SIX Gallery

Då var jag tillbaka i Stockholm igen efter en mysig långhelg i London. Att resa frigör så mycket energi och kreativitet, tycker jag. Dessutom ser man sin egen stad med nya ögon när man kommer hem igen. I alla fall i några dagar, innan allt blir som vanligt igen. Igen slogs jag av hur artiga och trevliga engelsmännen är. Och mindre kul att åka kommunalt här hemma  i morse måste jag säga.

Annons

Dags att planera in nya resor igen då… Milano i vår och ett besök på SIX vore trevligt. Six Projects som ligger i hjärtat av Milano består av bistron Sixieme och Six Gallery. Mat, konst och design i en härlig kombo med andra ord, och dessutom finns det en blomsterboutique i lokalen.

Annons

Annons

Annons

Nämen, lite hysteriskt kanske att börja boka resor i vår redan nu, men för mig är längtan en del av det hela faktiskt. Och sen behöver man ju hållplatser för att ta sig igenom det här mörkret vi lever i.

Dela på:
Laddar