Annons
Annons


Simple DIY:s


free_download_christmas

Jag är, som ni kanske märkt vid det här laget, ingen mästare på att hitta på DIY, men med två pysseltokiga tjejer här hemma är jag alltid på jakt efter enkla men snygga sådana tips.

Den här etiketten hittade jag hos Helena som är en expert inom detta område. Hon har fixat en etikett som man kan skriva ut och klistra fast på ett gammalt doftljus. Jag kommer själv ihåg hur kul det var med sådana här ”nedräkningsljus” när jag var liten, och även väldigt pedagogiskt när man har barn som håller på att lära sig att räkna. Tummen upp!

Annons

Papperstrummor_03

Det var även hos Helena som jag hittade dessa söta trummor som blir så fina i granen. Av toalettpappersrullar!

0cadebb866dc6b949d6ba13aa461bbe9

Den här bilden hittade jag på Pinterest (hittar inte källan) och snacka om enkelt. Håller garanterat barnen upptagna i en timme…

e2fd5912d13161012d5450d8cce43dab

Och slutligen till det roligaste. En krans måste man ju svänga ihop. Jag tänkte ta en tripp till Hötorget i eftermiddag för att samla på mig ett lager av grönt som man kan pyssla med. (Bildkälla okänd men tipsa gärna). Roligt både för mor och barn.

Jag är inget fan av godiskalendrar, och har inte tid att slå in fyrtioåtta paket, utan föredrar ett färdigt koncept. Lite som Mia Skäringers fantastiska karaktär där.

I år fick mina tjejer Adventskalenderhuset, och den var verkligen en fullträff. De är överlyckliga över att få pyssla varje dag.

LÄS OCKSÅ

DELA (4)
PINNA (0)

Kommentera | Translate


Annons


Laddar