Annons
Annons


Saturday mix


Amelia Widell med Meli Meli Home öppnar nytt showroom i Mouche moderna shoppingkoncept, The Apartment på Götabergsgatan 2, mitt i Göteborg och som vanligt vill man flytta in. Läs mer om det här.

Veckans mest spännande hem måste vara Note Design Studio:s konvertering (tipstack till Inredningshjälpen!) av ett kontor i en sekelskiftesvåning till ett hem i gult, grönt och rosa. Känns väldigt nyskapande och rätt i tiden på alla sätt.

Annons

Just nu är jag inne i en period då jag är helt besatt av terrazza; och gud vad snygg bänken/skrivbordet ovan skulle vara i min hall!

Det har ju varit olika slagbarnrumsinspiration här i veckan som gick, men hur stylish är inte Note Design Studios som matchar resten av våningen!?

Missa inte heller Trendensers guide till barnrum i olika stilar. Som vanligt passar jag inte in i någon av mallarna, utan är en mix av olika…

På tal om terrazza så hade Andreas Martin Löf några specialbeställda lampor från ett projekt över, och det var nära att jag slog till. Så snygga! Men orange funkar inte för mig, men snälla, börja tillverka Reflector Lamp i terrazza med svart eller (ännu bättre) gul sladd så slår jag till direkt!

Jag fick ett pressmeddelande om sommarens utställning på Fotografiska; som ser så himla spännande ut; Confluence – A truly inspiring collaboration between two entirely different artistic practices, resulting in something unique. That is what characterizes the work of Photographer Michelangelo Di Battista and Artist Tina Berning. Den vill jag inte missa!

Idag blir det traditionsenlig heja heja på mina Marathon-löpare, och i år är det extra spännande eftersom det vankas personbästa, då en av superkvinnorna är i toppform. Vilka hjältar dessa löpare är, och jag ska försöka att inte börja gråta i vanlig ordning, där jag står mot slutet av banan, och alltid blir så rörd när de sliter de sista kilometrarna. Vore ju trevligt om jag själv tog mig ut och sprang fem kilometer i Haga också.

 

 

 

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar