Annons
Annons


Säsongspremiär för pionerna


Hur underbart är livet inte nu, när man i sakta mak går hemåt efter hämtning med glada barn i solskenet. Ljusår från mörker, kyla och gnäll. Allt är glömt. Att plocka upp säsongens första knippe pioner för en spottstyver på torget sätter ännu mer guldkant på vardagen.

Annons

Jag har haft lite trögt med motivationen att både blogga och läsa andras bloggar på senare tid, men idag var jag iväg på ett härligt lunch-event och mötte upp likasinnade. Det gav en nytändning och det är dags att köpa ett nytt objektiv så jag kan ta egna bilder igen; mitt gick ju sönder någon gång i vintras och sen dess har jag inte direkt varit generös med bilder. Nu när ljuset är tillbaka är det ju så mycket enklare och roligare att blogga. Stort tack för att ni är så lojala också som fortsätter att titta in här dagligen!

DELA (0)
PINNA (0)

4 kommentarer | Translate

 


Annons


Laddar