Annons
Annons


Residence Stora Formpris 2016


Formprisetkopia

Här har ni alla pristagare i Residence Stora Formpris 2016. Juryn hade gjort ett bra arbete, och de är alla så värdiga vinnare, tycker jag.

CHd_A-A-London-Foto-MikaelOlsson_02-kopia-700x467CHd_FRAME_LA_Foto-Michael-Weber-07-kopia-700x935

Årets inredare blev Christian Halleröd. Här ovan ser ni Axel Arigato Shoe Store i London och Frames nya butik i London som han inrett. En riktig stjärna på inredningshimlen. Ni hittar intervjuer med övriga pristagare hos Residence, så klart.

Annons

Vilken härlig kväll det blev igår! Jag mötte ju upp Pella Hedeby och Sara Medina Lind och hela Melo-gänget (som blev årets nykomling – Grattis!) på Wood för en drink före middagen. Det var faktiskt första gången jag var där, och en sån mysig kvarterskrog alltså. Tips!

Till bordet var jag omgiven av kvällens pristagare – och Martin. Jag blev så glad när jag såg att jag hade fått inredningsvärldens vassaste krönikör till bordet. Ni läser väl hans krönikor hos Residence!? Vi skattade gott (eller rått!?) när motiveringarna lästes upp för givetvis användes till exempel  ordet taktil i de fina formuleringarna. Middagen som serverades var helt vegetarisk och verkligen superb. Stort tack till hela gänget på Residence för en sån lyckad tillställning!

LÄS OCKSÅ

DELA (21)
PINNA (0)Annons


Laddar