Annons
Annons


Residence bloggers


Jag är så himla glad över att jag flyttade min blogg till Residence Magazine, som så länge varit mitt favoritmagasin. Extra roligt att det nu går så himla bra också. Nyligen noterades en rekordökning, både i print och digitalt! Det känns bra att blogga för ett magasin som genomsyrar kvalitet, till skillnad mot många andra i branschen där klickbeten styr de digitala sidorna, och samma inredningsreportage altras om och om igen i print.

Annons

– Vi satsar verkligen på kvalitet och i en tid av allt tightare produktion håller vi fast vid att producera tidningen och dess kringprodukter från grunden, med unikt och helt eget material. Det lönar sig, säger Hanna Nova Beatrice, chefredaktör och ansvarig utgivare för Residence och det årliga bookazinet My Residence.

Vi skulle ha en bloggträff i dagarna för att fira dessa fina resultat, men tyvärr kunde jag inte vara med då jag är på resande fot för tillfället. Men tydligen ges en ny chans i höst; och det vill jag inte missa!

I dag vill jag dessutom tipsa om att vi har en ny bloggare på sajten; Claes Dahlén. Här ovan ser ni ett av Claes moodboard; snyggt va!? Här hittar ni Claes blogg. Inte nog med det, redaktionschefen Imkes välskrivna texter kan ni läsa här numera också. In och läs!

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar