Annons
Annons


Redo för hösten i tv-soffan


Reklam/Annons i samarbete med Philips

Här har ni en vinkel jag aldrig visat här tidigare. Ja, det här med tv-apparater är ju inte alltid lätt att förena på ett bra sätt med inredningen. Tidigare har jag haft en rätt liten vit modell som likson flöt ihop med väggen och dessutom hade jag en stor lampa bredvid som stod i blickfånget. Därför lät jag också väggen förbli vit när jag målade om resten av rummet. Den här väggen ska man liksom inte notera var tanken.

Annons

Men, när Philips hörde av sig och frågade om jag ville testa en ny modell som fokuserar mer på design tänkte jag att det var läge att prova en större modell. Det är ju i slutet av dagen inte bara jag som bor här, utan andra som gillar att titta på stor skärm. En större tv är väl också lite av en vanesak, men i och med den enkla och tunna designen tycker jag verkligen att den passar in med resten av inredningen. Stativet är dessutom riktigt smäckert och snyggt!

Lite soligt och blänk på skärmen i morse när jag knipsade några bilder. Nu när jag har en ny tv blev jag också sugen på att ersätta de gamla fläktskåpen som hängt där sen 2009 med ett vackert side board i massivt mörkt trä. Och så får jag väl måla väggen också.

I samarbete med Philips #LooksBetter

 

DELA (6)
PINNA (0)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar