Annons
Annons


Rådmansgatan 25A


Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Det bästa med 20-talsvåningar är att man ofta välkomnas av en öppen spis redan när man kliver in i hallen. Som i denna 4:a på Rådmansgatan i Stockholm som är till salu just nu. Och att en av mina favoritlampor (som jag även har här hemma) Vertigo hänger som en juvel i taket gör ju inte saken sämre. Det här hemmet vill man ju genast se mer av!

Annons

Det stora, platsbyggda köket från 2016 är minimalistiskt designat och exklusivt inrett med släta luckor i grått från finsnickeri, rejäl förvaring i skåp och lådor, vinställ, ljus kompositskiva, mattsvart blandare från Vola och högklassig maskinell utrustning från Gaggenau.

Det där fikonträdet i hörnet hade jag inte tackat nej till.

En annan mycket populär lampa Gatto pryder bordet Tati i vardagsrummet.

Ni förstår säkert att bilderna är redigerade på ett sånt sätt att man dämpat mättnaden och därför flyter de samman på ett så bra sätt. Men man måste ändå säga att inredningen harmoniserar på ett väl genomfört sätt. Även barnrummen.

Jag är ledsen för dålig uppdatering under veckan som gick, men som ni kanske förstått hölls det massor av events under veckan. Jag hann med fyra sittningar under veckan, och några ”stående” events utöver det. Mer om dessa senare. Sedan drog helgen igång med massor av aktiviteter. Nu klubbmästerskap i truppgymnastik.

Photo: via Bostadsrättsspecialisten

DELA (198)
PINNA (263)

2 kommentarer | Translate

 


Annons


Laddar