Ulrika Randel
Ulrika Randel heter jag som driver bloggen vars namn kommer av att jag bor i en våning i Stockholm med just 17 dörrar. Inredning är min stora passion men här kan ni också läsa om mycket annat inom livsstil, såsom resor, mode, familjeliv och trädgård. Jag älskar den skandinaviska estetiken i kombination med bohemiska inslag. I mixen där någonstans hittar ni min stil. Här visar jag glimtar från mitt eget hem och liv, blandat med inspiration från annat håll. Välkomna!
Annons
Annons

Rådmansgatan 25A

Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Det bästa med 20-talsvåningar är att man ofta välkomnas av en öppen spis redan när man kliver in i hallen. Som i denna 4:a på Rådmansgatan i Stockholm som är till salu just nu. Och att en av mina favoritlampor (som jag även har här hemma) Vertigo (reklamlänk via Apprl) hänger som en juvel i taket gör ju inte saken sämre. Det här hemmet vill man ju genast se mer av!

Annons

Annons

Det stora, platsbyggda köket från 2016 är minimalistiskt designat och exklusivt inrett med släta luckor i grått från finsnickeri, rejäl förvaring i skåp och lådor, vinställ, ljus kompositskiva, mattsvart blandare från Vola och högklassig maskinell utrustning från Gaggenau.

Annons

Det där fikonträdet i hörnet hade jag inte tackat nej till.

En annan mycket populär lampa Gatto (reklamlänk via Apprl) pryder bordet Tati i vardagsrummet.

Annons

Ni förstår säkert att bilderna är redigerade på ett sånt sätt att man dämpat mättnaden och därför flyter de samman på ett så bra sätt. Men man måste ändå säga att inredningen harmoniserar på ett väl genomfört sätt. Även barnrummen.

Jag är ledsen för dålig uppdatering under veckan som gick, men som ni kanske förstått hölls det massor av events under veckan. Jag hann med fyra sittningar under veckan, och några ”stående” events utöver det. Mer om dessa senare. Sedan drog helgen igång med massor av aktiviteter. Nu klubbmästerskap i truppgymnastik.

Annons

2 kommentarer till “Rådmansgatan 25A”

  1. Karin Stjärnkvist skriver: 26 november, 2017

    Underbar lägenhet och inredning! Fastnade för gardinerna i sovrummet och matbordet, som hade passat så fint hos mig! Kan du möjligen upplysa mig om design/märke på dessa? Tack för en inspirerande blogg, jag följer dig varje dag! Mvh [email protected]


  2. Emmaemmassamling.wordpress.com skriver: 26 november, 2017

    Har funderat på just det där, med foton på objekt till salu. Är det ett plus att dra ner mättnaden sådär, eller gör det kanske att den potentiella köparen förväntar sig något annat när den väl kommer till visningen, och då blir besviken? Kanske analyserar alla inte bilderna utan förväntar sig att bilderna visar ”sanningen”?


Dela på:
Laddar