Annons
Annons


Poddhem till salu


Den här lägenheten hemma på min gata i stan börjar bli en riktig kändis. Jag känner nämligen igen den från ett omslag (Elle Decoration plåtad av Kristofer Johnson med föregående ägare), och jag har bloggat om den här vid en tidigare försäljning (är man en inredningsnörd så är man!).

Annons

Kända är också paret som säljer, nämligen Malin och Sigge. Jag tror inte de behöver någon närmare presentation för er, men här har ni också en fin intervju. Det brukar ju förresten heta blogghem är salu, men kanske kan man kalla detta ett poddhem till salu då?

Den blå kulören på väggen är verkligen helt perfekt.

Hur underbart är inte det här köket!? Och behöver jag säga att jag tycker att den marockanska mattan verkligen är pricken över i:et på bilden!? Näe, ni vet ju hur det det är med mig och de där mattorna. Är på detox vad gäller dem nu. Funderar ändå på en liten tripp till Marrakech i vinter. Får se hur det blir med det.

En mycket trevlig gata kan jag intyga, med massor av mysiga antikvitetsaffärer.

Photo: via ESNY

 

 

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar