Annons
Annons


PLOCK – CARINA SETH ANDERSSON


img_9441

I dag öppnade Carina Seth Anderssons utställning Plock hos Konsthantverkarna (ursäkta bildkvaliteten men jag hade bara mobilen med och det var knökfullt i lokalen). Eftersom jag är en stor beundrare av hennes arbete gjorde jag ett besök. Superfint och ett bra oktobertips är att besöka utställningen. Här kan ni läsa en fin intervju med Carina, och se bilder från henne ateljé.

img_9438img_9439img_9443img_9445

En av Carinas glaspjäser skulle jag gärna tacka ja till, men tills vidare är jag så nöjd så med min stora Pallo. På vägen hem svängde jag förbi Hötorget och plockade upp några kvistar till den, så nu är det så fint här hemma. Fin lördag alla!

 

Annons

 

 

LÄS OCKSÅ

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera | Translate


Annons


Laddar