Annons
Annons


Please help me become a better blogger


Lifestyle_Image_Johan_Willner_Ordningen-01-01

Nu har jag bloggat i hela fem år, vilket är smått overkligt när jag tänker på det. Alltid med inredning och design som en råd tråd, även om jag svängt lite hit och dit, beroende på vilken plattform jag bloggat för. Givetvis undrar jag vad ni tänker kring bloggen, och därför tänkte jag nu be er om en liten tjänst.

Annons

Zebra_London_Fog-01-01

Jag skulle verkligen uppskatta om ni skulle vilja delta i en läsarundersökning som tar cirka 5-10 minuter att fylla i. Som tack för att du tar dig tid kan du delta i en utlottning av Nina Kullbergs snygga kuddfodral Zebra (i kulören London Fog) genom att fylla i din mejladress i slutet av undersökningen. Självklart kan man välja att vara anonym också. Klicka här så kommer ni till läsarundersökningen. Stort tack på förhand! 

Vinnaren drar jag måndagen den 19 december 2016 kl 20.00 då läsarundersökningen/utlottningen avslutas. Ett kuddfodral lottas ut. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren som utses av Nina Kullberg. Beslutet kan inte överklagas.

Läsarundersökningen/utlottningen är nu avslutad! Stort grattis till Karin i Stockholm som blivit kontaktad via mejl. 

LÄS OCKSÅ

DELA (1)
PINNA (0)

Kommentera | Translate


Annons


Laddar