Annons
Annons


PELLA HEDEBY STIL INSPIRATION


STILinspirationBlue-768x1024

Jag har ju missat att tipsa om att Pella Hedeby med bloggen STIL inspiration har flyttat och huserar numera här. STILinspirationBluemoodjpg-758x1024STILinspirationbluemoodleftovers-771x1024

Pella och jag fick kontakt med varandra via våra bloggar på den tiden ingen av oss hade några läsare. Bytte bilder med varandra och skrev uppmuntrande kommentarer på varandras sidor. Därför är det så kul att vi båda i dagsläget har lyckats etablera oss bland de populärare inredningsbloggarna.

Annons

Pella har ju gjort sig känd för sina moodboards, och den här i blå toner var just den inspiration jag behövde i mitt blå projekt här hemma. Jag famlar hit och dit, för att ena stunden ha bestämt mig för att gå all in i mörka blå toner för att i nästa känna att det är ju mer jag att köra lite ljusare toner. To be continued.

Foto: Pella Hedeby

 

LÄS OCKSÅ

DELA (0)
PINNA (0)Annons


Laddar