Annons
Annons


Patrón Lunares Palma


Vi fortsätter att äta oss igenom Palmas utbud av restauranger och igår tog vi en sväng till Patrón Lunares i stadsdelen Santa Catalina. Tur att vi tar en lång promenad varje morgon, men nu får jag nog snart öka takten och börja springa som vi äter.

Annons

Vi testade givetvis deras signaturrätt som starter, nämligen guacamole som man mortlar själv. Med världens godaste nachos till.

Jag åt mallorcansk bläckfisk. Gott! (ursäkta dåliga matbilder och jag hade tyvärr rufsat till den fina presentationen innan jag kom på att jag skulle ta en bild).

Min väninna Hanna körde på en tuna tartar som var mycket bra.

I förrgår mötte vi upp ett par vänner hemifrån för tapas på Tast Club. Trevligt det också. Galet mycket svenskar överallt bara, men det är väl förståeligt med tanke på Mallorcas mångsidighet; stränderna, Palmas stadsliv, vackra berg och inte minst den korta flygtiden. Tydligen har mallorcinerna nu tröttat på turisterna och det är inte annat än att man kan förstå det.

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar