Annons
Annons


Ottoman top 5


10126_4455f5f6af-k3861_1-round-pouf-zoom

En ny puff har jag länge tänkt att slå till på, men det finns ju så många snygga. Jag har nog alltid tänkt en senapsfärgad i första hand, och denna från Artilleriet har den rätta nyansen. Som gjord för mitt vardagsrum.

Annons

 

gubi_pouffe_38_chianti_016

Denna eleganta snygging från Gubi har också fångat mitt öga.

Blanca-fs-700-Lario-1402-green-764x760

Den här klassiska modellen i grön sammet från MeliMeli Home skulle smälta in alldeles perfekt hos mig också. Men ännu mer spännande ser MeliMeli Homes nyhet som inte ens finns till försäljning ännu ut, men här kan man glimta den. Den vill jag ta en närmare titt på.

OTTOMAN_KOTI_DASH_CHARCOAL_1_2048x2048

En puff med lite stramare former som jag gillar är Koti Ottoman av Form us with love

601072_Circus_Pouf_Small_DarkRed_Velour_1.ashx.

Circus Pouff är ju också ljuvlig. Det står mellan två av dessa på listan, men jag tror jag har bestämt mig till slut. Men kanske ångrar jag mig imorgon igen…

LÄS OCKSÅ

DELA (61)
PINNA (0)

Kommentera | Translate


Annons


Laddar