Annons
Annons


ONE APARTMENT, THREE STYLISTS


B-3

Med inspiration från en rapport som beskriver hur man optimerar en visning genom vetenskaplig styling, har inredningsstylisterna Mikael Beckman, Hans Blomquist och Tina Hellberg stylat en 3:a på Östermalm för Fastighetsbyrån. Ovan ser ni Tina Hellbergs hörna i vardagsrummet. Jag gillar!

Annons

B-2

Och här har ni samma hörn, denna gång är det Hans Blomquist styling. Ni hajar, va!?

hansblomquist

Samma rum av Hans Blomquist vänt åt andra hållet. Ni vet ju att jag är svag för den här kombinationen av stolar. Perfekt.

E-3D-3

Och Tina Hellberg igen. Styling love.

tinahellberg1

Jag gillar hennes gröna kök också.

H-3

Notera väggen i sovrummet! (Tina Hellberg)K-1

Mikael Beckmans kontor hade jag inte tackat nej till!

C-2

Nästa vecka är jag bjuden till lägenheten då den amerikanska designpsykologen Sally Augustin tillsammans med Fastighetsbyrån kommer att slå hål på myterna om home styling. Det ska bli intressant att höra, så jag kanske återkommer kring detta.

Ni måste bara klicka in här och titta på de olika stylingarna. Bästa fredagsnöjet för oss inredningsnördar, om ni liksom jag, hänger hemma denna fredagskväll. Så kul att se bilderna!

Foto: Marcus Lawett via Fastighetsbyrån

LÄS OCKSÅ

DELA (0)
PINNA (0)

3 kommentarer | Translate


Annons


Laddar