Annons
Annons


ON MY MIND – A LITTLE WISHLIST


9d4e5a6e1c62c78852e3a6f586e32a4f

 

De här fina kopparna gick jag direkt fram till hos Stilleben i Köpenhamn, men sedan förirrade jag mig på övervåningen bland alla prints. Under tiden slog min väninna till på dem i bruna nyanser. Behöver jag säga att jag ångrat mig till tusen sedan dess.. Dessa rosa i mitt rosa kök.

 

Annons

1286_1724

 

Det här underlägget från Skultuna i art deco-stil som är extra långt så stora grytor ryms skulle passa alldeles utmärkt i mitt kök.

 

yogabag.1101163

 

Den har snygga väskan till yogamattan har jag redan slagit till på, men ville tipsa er andra. Från Indiskas yogalinje. Det blev en topp därifrån också.

 

kristin_hannah_quote_01-husligheter

 

Slutligen dagens citat som träffade mig rakt i hjärtat. Fin dag alla!

 

LÄS OCKSÅ

DELA (0)
PINNA (0)Annons


Laddar