Annons
Annons


ON LOCATION BUKAREST


IMG_7356

 

Nu är jag tillbaka i Stockholm igen efter att ha tillbringat några dagar i Bukarest. Superstylisten Lotta Agaton hörde av sig och frågade om jag ville assa henne några dagar på en plåtning där nere, och självklart ville jag det! Vi tillbringade givetvis den mesta av tiden i studion, men vi hann också med att utforska några av de stora studiobyggnaderna. En av de lokala tjejerna som arbetade med oss visade oss runt på området också.

Annons

 

IMG_7358FullSizeRender

 

Men vi snokade som sagt runt lite här och där själva också när vi fick möjlighet och hittade en öppen dörr någonstans. Här i en av ateljéerna där gipsmodeller skapas.

 

IMG_7337FullSizeRender-2FullSizeRender-3IMG_7362

 

På området bodde också vildhundar som folk lämnat där i hopp om att studion skulle ta hand om dem. En del hade valpar och vaktade så vi fick vara lite försiktiga…

 

IMG_7347

 

Men den här gamla stan kunde vi inte låta bli att utforska heller. Så lärorikt att jobba med Lotta, inte bara ur ett stylistperspektiv, utan jag lärde mig även mycket av att se hur proffsig, lugn och vänlig Lotta är mot precis alla på set i alla lägen.

 

Nu är jag hemma igen hos mina tjejer, och vi tar igen lite förlorad tid och myser. Så därför ska jag ta och logga ut, men om det varit lite tyst här så vet ni nu varför. Nu fullt fokus här hemma igen!

LÄS OCKSÅ

DELA (0)
PINNA (0)

2 kommentarer | Translate


Annons


Laddar