Annons
Annons


ON A BUDGET


rumslind17doors

 

Min rumslind som jag köpte någon gång förra våren (då såg den ut så här), har länge varit i behov av omplantering, men jag har inte lyckats hitta någon kruka som jag gillar. Ofta har de massa krussiduller eller så kostar de en förmögenhet när man letar kruka med lite volym.

Annons

 

Så stod den helt plötsligt där på Granit när jag väl bestämt mig för att slå till på en annan dyrgrip. Verkligen bra form då den är smal och inte tar så mycket plats, men ändå hög så växten får mycket näring. Jag tror det hela slutade på runt 250 spänn, med fatet. Tyvärr hittar jag den inte på deras hemsida, så jag antar att det är en vårnyhet. En annan nyhet som jag fingrade på och nog återvänder för var dessa korgar/krukor i ”washable paper” i grått och svart. Superfina!

 

Nu ser min rumslind lite tilltufsad ut efter att nyss ha blivit omplanterad, men snart är den nog i fin form igen. Visste ni förresten att man inte ska tillsätta växtnäring förrän en månad efter omplantering då det annars bli för mycket av det goda för växten.

 

LÄS OCKSÅ

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera | Translate


Annons


Laddar