Annons
Annons


AN OLD SCHOOL HOUSE


strenghielm_school-9-1200x1801

Mari Strenghielm och har varit på hembesök i Vemmerlöv i den här gamla skolan från 50-talet. Precis som Mari skriver i sitt inlägg kan det vara svårt att skapa värme i sådan här stora lokaler, men här tycker jag att det blev så bra då man behållit delar av originalinredningen i teak och låtit dessa sätta tonen. Läs mer hos Mari här.

strenghielm_school-4-1200x1801strenghielm_school-3-1200x1801strenghielm_school-2-1200x1801strenghielm_school-1-1200x1801

Till dessa bilder passar det också bra att skriva att diskussionerna efter Underbara Claras krönika fortsätter. Husligheter-Maria och Trendenser-Frida har nu sagt sitt om detta.

Det saknades kanske en rad i min söndagskrönika, vilket jag vill tillägga, att givetvis gör jag mitt precis som så många andra för att bidra till miljöfrågan. Men jag ska vara ärlig och säga att jag tycker att det är så himla svårt att veta vad som är rätt och fel. Jag tänker bara på diskussionen om Volvon eller elbilen… Men givetvis är det en fråga som vi alla ansvarar för att driva, och inhämta mer kunskap om.

Photo: via Mari Strenghielm

Annons

 

LÄS OCKSÅ

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera | Translate


Annons


Laddar