Annons
Annons


Oddsson Hostel in Reykjavík


ODDSSON-Design-Hostel-Reykjavik-Yellowtrace-19

Oj, vad är det här för tjusigt designhotell tänker man kanske när man ser den här receptionen. Men det är faktiskt ett vandrarhem på Island! Oddsson Hostel i Reykjavík marknadsför sig som ett hotell med en atmosfär av ett vandrarhem, eller ett vandrarhem med hotellservice.

Annons

Jag tänker att det är ett ganska smart koncept då man inte direkt åker till Island för att hänga på hotellet, utan önskar förlägga den mesta av tiden ute i den gudomliga naturen.

ODDSSON-Design-Hostel-Reykjavik-Yellowtrace-02ODDSSON-Design-Hostel-Reykjavik-Yellowtrace-03ODDSSON-Design-Hostel-Reykjavik-Yellowtrace-06ODDSSON-Design-Hostel-Reykjavik-Yellowtrace-04

Med sådana här fina gemensamma utrymmen behöver man ju inte ens vistas på rummet heller.

ODDSSON-Design-Hostel-Reykjavik-Yellowtrace-07ODDSSON-Design-Hostel-Reykjavik-Yellowtrace-17

Å andra sidan, med den här utsikten från överslafen har jag inga problem att läsa en bok på rummet, eller att bo på vandrarhem överhuvudtaget.

Resfebern gnager i mig så här i början av den nya året, och Island har länge stått på min lista. Jag drömmer om att rida på islandshästar med mina tjejer och tänkte att det vore bra om de skulle bli ett par år äldre innan vi gör det. Men efter att jag hittade detta vandrarhem känns det som en perfekt idé att fira midsommar på Island i år. Tänk vad naturen ska vara vacker där då. Synd bara att vi har en väldigt traditionsbunden storasyster som blev skogstokig när hon upptäckte att hon missat det svenska midsommarfirandet för några år sedan när vi hade varit iväg utrikes under den helgen. Så det kanske inte är en sån bra idé ändå.

Photo: Oddsson Hostel 

LÄS OCKSÅ

DELA (7)
PINNA (0)

Kommentera | Translate


Annons


Laddar