Annons
Annons


ODD MOLLY SS15


_DSC3036

Eftersom jag var i Göteborg igår, missade jag en presslunch som Odd Molly höll i sin våning på Karlavägen, men några bilder från deras event hamnade ändå i min inbox idag. Nytt är att Odd Molly bjuder på två nya satsningar inom bad- och heminredning, ”en förlängning av den klassiska sommarkollektionen och den mer exklusiva Tribute-kollektionen”. 

Annons

_DSC3042

Jag som är så sugen på att börja med den trendiga sporten SUP, influerad av Krickelin givetvis, gillar den surfinspirerade stylingen.

_DSC3006

Ja, jag vill också ha en rosa bräda i mitt vardagsrum.

_DSC3020_DSC2817

Och den där bikinin såg söt ut… Nej, nu är jag snart en timme sen till kvällens drink, så jag önskar er en trevlig helg och loggar ut!

LÄS OCKSÅ

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera | Translate


Annons


Laddar