Annons
Annons


Oas av Sandberg Wallpaper


I dag landade ett pressutskick från Sandberg Wallpaper hemma hos mig på hallmattan, och kollektionen Oas som presenterades var så fin att jag måste dela med mig av några av bilderna här.

Jag skriver ju inte så ofta om tapeter, och det beror på att jag genom åren kommit fram till att tapeter är ljuvligt hos andra, men inte hos mig. Enfärgade målade väggar är mer min grej. Men man kan ju ändra sig!

Annons

Ja, var tvungen att sätt upp tapetprovet av Malin skapad av Sara Bergqvist på väggen vid sängen i sovrummet. Tänk vad murrigt mysigt det skulle bli. Jag som alltid sagt att jag vill ha mitt sovrum svalt, luftig och vilsamt…

Jag dras som vanligt till gröna toner; här Hannes av Studio Sandberg. Tapetkollektionen Oas är verkligen snyggt förpackad genom stylingen av Josefine Hååg och bilderna är tagna av Sara Medina Lind. Snyggt jobbat!

Jag var nyligen på mina föräldrars sommarställe och konstaterade att tapeterna som jag valde för sådär tjugo år sedan fortfarande fungerar stilmässigt, men att de blivit så slitna genom åren och behöver bytas ut. Johanna av Karolina Kroon skulle kunna vara en kandidat där.

Eller kanske skulle vi ta ut svängarna lite mer där också, med vackra Lo av Sara Bergqvist. Vad säger du mamma?

Ännu en i skalan vi tänkte till landet; Ida av Karolina Kroon. Nya kollektionen släpps den 16 augusti.

Foto: Sara Medina Lind

 

 

 

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar | Translate

 


Annons


Laddar