Ulrika Randel
Ulrika Randel heter jag som driver bloggen vars namn kommer av att jag bor i en våning i Stockholm med just 17 dörrar. Inredning är min stora passion men här kan ni också läsa om mycket annat inom livsstil, såsom resor, mode, familjeliv och trädgård. Jag älskar den skandinaviska estetiken i kombination med bohemiska inslag. I mixen där någonstans hittar ni min stil. Här visar jag glimtar från mitt eget hem och liv, blandat med inspiration från annat håll. Välkomna!
Annons

Ny bok av stylisten Hans Blomquist

Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Jag älskar ju böcker och inredningsböcker i synnerhet och brukar försöka hålla koll på vad som lanseras på marknaden. Men jag hade helt missat att svenske stylisten Hans Blomquists nya bok (reklamlänk via Apprl) släpptes i slutet av 2019. Jag får väl skylla på julstress.

Annons

Annons

Jag har ju Hans Blomquists tidigare böcker och jag får nog ta och klicka hem Inspired by Nature (reklamlänk via Apprl) också.

För visst verkar den bjuda på härliga bilder!? HÄR och HÄR kan man se är fler glimtar. Blomquist menar att det finns ett samband mellan vår hemmiljö och vårt emotionella välmående. Och visst är det så, tänker jag. Inslag från naturen har stor plats i hans inredningsfilosofi, och kontakten med naturen sägs ju minska stress och öka välbefinnadet. För mig behövs ingen forskning för att stärka det påståendet; så självklart för mig. Ytterst är alltid utsikten det viktigaste i ett rum, tycker jag.

Annons

Dela på:
Laddar