Annons
Annons


Northern launch 2018


Möbelmässan är i full gång och när den tilltänkta barnvakten (läs mormor) lämnade återbud på grund av sjukdom insåg jag att det var bara att dra ner på takten; då det är ett heltidsjobb att springa på events den här veckan; såväl dag- som kvällstid. Jag hann i alla fall riva av fyra events igår; bland annat sprang jag förbi Northerns pressvisning där jag passade på att provsitta nyheten soffan Daybe.

Annons

Som man dessutom kan förvandla till en säng om man skulle bli trött. Himla fin till ett sommarställe eller kanske för den som lever compact living, tänker jag. Och med dagens bostadspriser borde det finnas en bra marknad för Daybe.

Jag lyssnade förresten på mitt första avsnitt av BillgrenWood som handlade om lyx och ställde mig själv frågan vad som är lyx för mig. Det finns givetvis många svar på det, men för mig är bland annat ytor lyx. Så blir det när man bor i Stockholms innerstad och varenda kvadratmeter räknas. När jag kommer hem till vänner som bor i hus och har badrum på varje våningsplan samt stora garage och förråd känner jag mig ibland så dum som bor i stan. Men jag älskar ju det, och lyx är att skita i att vara praktisk och köpa en sekelskiftesvåning med en stor luftig hall istället för ett hem med en praktisk planlösning. Och njuta av sin onödigt stora luftiga hall utan förvaringsmöjligheter. Paradoxalt kanske, men det är lyx för mig.

Tillbaka till Northern som presenterade flera nyheter (taklampan Fold, lampan Gear som finns i både en golv- och bordsmodell,  lounge-stolen Oblong, och bordsserien Stilk för att nämna några på bilderna här).  Kika in hos Northern för fler nyheter.

I kväll pausar jag från events, men hoppas kunna smita iväg en sväng i morgon, och på torsdag har jag bokat in en kväll fullproppad med events som jag tycker verkar mycket trevliga. Men, fortfarande lite oklart med logistiken då. Sånt är livet och tur man inte lider av fomo.

DELA (0)
PINNA (1)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar