Annons
Annons


NEW YEAR, NEW GOALS


1f12c6239c3716da81b4076a96f5d42a

 

Eh,  jag har i början av det nya året kommit in i någon slags lunk där jag bosatt mig i mjukisbyxor. Varje gång jag ska sticka ut och springa börjar det snöa. Några flingor och då kan jag ju inte springa för tänk om jag halkar på en isfläck där under snön…

Annons

 

Jag har fortfarande inte satt mina mål inför 2016. Men inspireras så oerhört av dem som talar om sina mål. Så lika bra jag kommer igång och försöker skriva ner några bloggrelaterade mål. Det är egentligen samma mål som jag alltid har, men aldrig formulerat och tagit på riktigt allvar.

 

  • Hitta en balans mellan egna och inspirationsbilder. Det blir lätt en obalans för mig har jag märkt. Nu var jag iväg till Marrakech och kändes det som jag överöste er med egna bilder och hastigt skrivna texter. Sen kom jag hem och upptäckte att jag slagit sönder mitt objektiv i väskan på hemresan. Inte så konstigt då min väninna höll på att bli tokig på mig med min överfulla ”Neverfull”, som jag ständigt grävde i då telefon och boardingkort försvann i botten hela tiden. Och så blir det en period med inga egna bilder. Jag behöver hitta en balans här. Tre inlägg bestående av egentagna foton per vecka blir målet. Jag vågar dock inte skriva att jag ska blogga varje dag, för jag ser inlägg hos andra som känns krystade när bloggare bara bloggar för uppdateringens skull. Men som jag skrev i min krönika, det gäller att aldrig stanna under tyngre perioder… Det får bli målet istället. Keep going. Always.

 

  • Lära mig att ta bättre bilder. Ja, nu verkar det ju som jag måste bita i det sura äpplet och köpa ett nytt objektiv och då är det lika bra att jag kittar upp mig helt och hållet då mitt kamerahus dessutom faller i bitar just nu. Den här gången ska jag försöka läsa manualen och inte bara ställa in automatikknappen och köra. Men det ryser i mig bara jag tänker på det. Jag borde kanske gå någon fotokurs också. Får fundera på det. Delmål 1 är att läsa manualen.

 

  • Få ordning på min teknik. Det här copypejstade jag direkt härifrån. Ni vill inte veta hur det ser ut i min överfulla dator. Jag måste lära mig att organisera mina bilder bättre och använda tekniken på optimalt sätt. Oklart i skrivande stund hur detta ska gå till, men jag får klura på det.

 

  • Utveckla kategorien resa. Min passion i livet, och många frågar efter reseguider i samband med mina resor. Det skulle jag tycka vara roligt att skapa under en egen flik.

 

  •  Ta nya profilbilder till blogg/press. Jag får fler och fler förfrågningar om att tycka till här och där om inredning och trender och jag har ju knappt någon bild att bidra med till dessa sammanhang.

 

  • Ny bloggdesign. Flytten hit gick snabbt och jag hann inte lägga så mycket krut på hur det ser ut här. Det funkar liksom för tillfället. Men längre fram skulle jag vilja sätta mig ner i lugn och ro och skapa en sida som representerar mig mer. Det är ju det som är så härligt med att vara sin egen och inte ligga på en portal.

 

da4626c38cef181b9f018216a5348fa4

 

 

Näe, nu ska jag snöra på mig löpskorna och fundera över mina mål på det personliga planet under en löprunda. Men jag skulle så gärna vilja veta vad ni läsare önskar se mer eller mindre av här under 2016? 

 

 

 

 

LÄS OCKSÅ

DELA (0)
PINNA (0)Annons


Laddar