Annons
Annons


NEW KITCHEN TABLE


9874233_fullscreen

 

Som ni vet har jag varit på jakt efter ett nytt köksbord, och drömmer om ett italienskt med fina linjer. Men så har jag ju två små tjejer här hemma som älskar att sitta vid köksbordet och pyssla. Och det spelar ingen roll hur många gånger jag säger till dem att använda underläggen som redan ligger utlagda, då dessa alltid hamnar på sniskan och de ändå lyckas måla på bordet med pennor som inte går bort. Så det är inte aktuellt. På det här hundraåriga bordet som jag impulsköpte alldeles för dyrt igår på nätet (skulle ju sluta med sånt…), kan man alltid ta en fint slippapper och försöka få bort fläckarna. Har ni förresten tips på hur jag får en fin yta på det? Min kompis snackade om att hennes är vaxat och har en superskön yta. Vad använder jag?

Annons

 

Mitt nuvarande bord, som jag avskyr, är 2,20 och det nya är 2,50 så nu kanske jag får in ett par stolar till vid bordet. Det står ju stolar och dräller lite här och var hemma hos mig, då jag är galen i dem. Vore så bra om jag kunde samla stolarna i köket. Däremot är det nya bordet smalare än det jag har nu, och jag är liiite nervös att det kommer att se långsmalt ut. Hjälp, vad har jag gjort…

 

Nu ska jag iväg och reka en vååååning inför ett hemma hos-reportage och det ser jag verkligen fram emot! Ha en härlig start på veckan!

LÄS OCKSÅ

DELA (0)
PINNA (0)Annons


Laddar