Annons
Annons


NEW IN MY LIVINGROOM


UlrikaRandelLivingroom

 

Äntligen har min gröna soffa från MeliMeli i hundra procent linne kommit, och sen slog jag till på en Pallo häromdagen. Vilket lyft. Nu börjar mitt vardagsrum så sakteliga se ut som i mina visioner. Känslan är såå jag. Funderar lite över en senapsfärgad ottoman i sammet också.

Annons

 

Annars saknas det bara en lampa i ena hörnet, och sen kanske jag har hittat ett verk som passar på väggen. Den där väggen alltså, den är så himla lång och trots att jag har ett arkivskåp på ena sidan och spegeln på andra sidan av soffan, känns den fortfarande kal. Så det krävs något stort där tänker jag. Jag vill inte ha en tavelvägg utan jag tänker mig att känslan blir renare och elegantare med ett enda stort verk.

 

Jaha, idag är det dags att heja på familjen små maratonlöpare, mina tjejer. Pappan sprang ju igår. Fy fasen, man är slöast av allihopa. Men att komma igång med löpningen får bli sommarens projekt. Det ska bli kul!

 

 

LÄS OCKSÅ

DELA (0)
PINNA (0)

2 kommentarer | Translate


Annons


Laddar