Annons
Annons


New in: Afteroom Chair Plus


Mitt gamla kontor har ju tagits över av äldsta dottern nu när det är dags för eget rum. Mina tjejer har alltid delat tidigare, och om sanningen ska fram sover de med mig varje natt och leker mest i vardagsrum och kök. Barn är ju sociala varelser, och de har ännu inte kommit in i någon ”vill-vara-ifred” ålder, utan det är mest jag som försöker få dem att vara i sina egna rum emellanåt.

Annons

Det vita gamla skrivbordet har lite ”shabbykänsla” men jag har kvar det av nostalgiska skäl. Jag hade det nämligen själv när jag var liten och det var vid det bordet jag gjorde mina läxor. Jag kommer fortfarande ihåg vad jag hade i lådorna. Men för att få bort den känslan behövdes en modernare stol.

Jag har alltid tyckt Menus numera klassiska Afteroom Chair är fin, och när jag på Designtorgets pressvisning i höstas fick syn på den nya Afteroom Chair Plus i sammet var det kärlek vid första ögonkastet.

Äntligen hade jag hittat den perfekta skrivbordsstolen till Heddas rum som jag varit på jakt efter länge; och att hon skulle ha kulören Dusty Rose var ju alldeles självklart.

Nästa steg är att måla skrivbordet för att få en modernare känsla. Jag har sparat den här bilden av stylisten Mari Strenghielm som inspiration till Heddas rum. Underbar kulör, men hos oss får det nog bli något mer sandfärgat. Och sen tänkte vi ett fint svartvitt foto över bordet. Hon ska ju inte behöva ha mitt gamla sjökort där. Så nu går det sakta men säkert framåt.

När jag städade skrivbordet på datorn hittade jag de här bilderna på min lilla från ett jobb om barnrumsinspiration som Amelia Widell och jag gjorde för många år sedan för Lovely Life. Och det är fortfarande den här stilen i dova pudriga kulörer med lite krydda i form av färgstarka mattor som jag gillar.

Om ni uppskattar den här stilen kan ni också kika in i min mapp Kid’s Style på Pinterest för mer inspiration.

Hur söt var förresten den här kudden från Afroart!? Den måste jag nog klicka hem, om den inte är för barnslig för stora damen… Hon deklarerade tydligt häromdagen att hon inte vill ha leksaker i sitt rum (nu är det annat som slime, squishies och pyssel som gäller), och hon vill definitivt inte ha färgglada kläder, utan mest grått och svart. Äpplet faller inte långt från trädet.

DELA (15)
PINNA (8)

1 kommentar | Translate

 


Annons


Laddar