Annons
Annons


NEW IN!


mantis_ulrikarandel

Jag är såå nöjd med min nya lampa, Mantis BS 3, som jag har i hörnet i sovrummet. Frida-Trendenser gav ett inredningstips tidigare i veckan, 60/30/10-regeln, som jag själv aldrig hade hört talas om. Jag kör nog mer på känsla när jag inreder, men för de som tycker att det är svårt kanske det kan vara ett tips. Det mest lärorika med regeln tycker tycker jag + S är, som Frida lade till, vilket innebär att s:et ”står för att en liten svart detalj behövs för att förstärka de valda kulörerna, som en prick över i:et”. Jag har alltid en svart detalj (läs lampa) i varje rum, annars känns det som det saknas något. Min nya Mantis är alltså mitt sovrums +s kan man säga. Jag gillar att den är rätt hög (går att höja ytterligare ett snäpp än på bilden), och passar lika bra på ett bord såväl som i ett fönster.

Annons

Ser ni hur snön faller där utanför fönstret, och hur gårdshusets tak är vitt? Jag som bäddat med vita lakan det senaste halvåret kände att ljuset blev lite väl kallt nu när det blev vitt ute, och när jag bäddade rent idag fick det bli med Jotex nya helt ekologiska lakan som jag fick i samband med en middag på Urban Deli nyligen. Tyvärr fick jag inte med några fina bilder men Valerie Aflalo vid mitt bord dokumenterade det hela på ett bra sätt. En superhärlig kväll!

LÄS OCKSÅ

DELA (27)
PINNA (0)

Kommentera | Translate


Annons


Laddar