Annons
Annons


MY NEW BED FRAME


img_1521

Det är flera som hört av sig och önskat bilder på min nya sänggavel. Jag hade ju tänkt att fixa nya sängkläder, kappa, överkast och piffa lite, men det har inte blivit av så här kommer en glimt av den ändå.

Annons

Som ni kanske kommer ihåg önskade jag en klädd gavel med ett löst intryck, och jag är så nöjd med resultatet som Lisa/In Your Dreams skapade helt enligt mina önskemål.

ulrikarandelbedframe

Gaveln är klädd i ett linnetyg från Astrid som har så himla fina tyger. Jag valde en neutral linnekulör, men den går alltså att få i massor av olika färger.

ulrikarandelbedframe3

Tydligen var jag inne på rätt spår när jag önskade en lite lägre gavel, då de höga ”tronerna” är på väg bort. Min säng är rätt hög i sig, och jag tycker proportionerna blev riktigt bra (även om den ser högre ut än den är på bilden här). Och allra snyggast är den faktiskt när sängen är obäddad med skrynkliga linnelakan, men då det är söndag och allt så bäddade jag idag. Har ni sett att jag nu satt mitt första skott från min stora rumslind förresten. Ännu en bebis att sköta om…

Fin söndag alla!

(Kuddar från Swedish Rags; pom pom-filt från Marrakech; lampa Toio från Flos; pall från ett sj-lok).

LÄS OCKSÅ

DELA (0)
PINNA (0)

2 kommentarer | Translate


Annons


Laddar