Annons
Annons


Net shopping with benefits


Idag tipsar jag i samarbete med Refunder om en ny typ av tjänst när det gäller näthandel. Refunder har drygt 260 olika butiker som till exempel Rum21 och Oscar & Clothilde och det finns egentligen ingen anledning att inte använda den här tjänsten om man ändå ska handla i någon av dessa butiker – återbäring är ju alltid trevligt.

Annons

Det enda du behöver göra för att få återbäring är att bli medlem och shoppa. Det kostar ingenting att vara medlem och du får alltså pengar tillbaka på alla dina köp. Du samlar din återbäring hos Refunder och kan när som helst gå in på ditt medlemskonto och se hur mycket pengar du har. Så snart du har mer än 100 kronor kan du föra över pengarna direkt till ditt bankkonto. Klicka här för att se mina favoritbutiker och få 50:- extra att shoppa som ny medlem på Refunder.

kambodja feb-mars 2007 002kambodja feb-mars 2007 055

I kväll ska jag och en väninna reseplanera lite och då tänkte jag passa på att att använda denna tjänst då Refunder just nu har en kampanj med hotels.com som jag ofta brukar boka hotell genom. Under Black Friday (25-28 november) erbjuder de upp till 60 % rea + 6 % återbäring.

Här ovan ser ni förresten några bilder från en av de mest fantastiska platser jag besökt i livet; ruinstaden Angkor i norra Kambodja. Jag kände givetvis till templet Angkor Wat innan vi åkte dit, men jag hade inte förstått hur stor tempelstaden är. Vi åkte runt och tittade på tempel från sex på morgonen i tre dagar tror jag. Det gällde ju att fånga den magiska soluppgången över ruinerna. En helt overklig plats som jag är så tacksam över att jag fått uppleva. Dagens restips!

Inlägget presenteras i samarbete med Refunder

 

LÄS OCKSÅ

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera | Translate


Annons


Laddar