Annons
Annons


Want, Wear, Read, Need


Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

WEAR – Allt man vill ha på sig numera är ju t-shirts och nu till hösten skulle jag gärna dra på mig denna med lång ärm.

NEED – Jag behöver en ny doft och är så nyfiken på Chanels nya Gabrielle som lanseras i höst, att när jag fick ett mejl häromdagen om att det fanns ett gäng som man kunde köpa på förhand var jag snabb att klicka mig vidare. Slut redan, så klart. Snacka om att vara bra på att hajpa produkten.

Annons

WANT – Äntligen en öppen sko som döljer hälen. Det finns inget fulare än hälar. Dessa ska jag löpa och köpa!

Kate Moss i svartvitt i all sin ära, men nu vill jag ha min favoritmodell Gisele i färg på soffbordet istället.

 

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar